Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
 

Kitty van Gageldonk


 

Bij Schraven Hairstyling exposeert van 15 februari tot 12 april 2018 Kitty van Gageldonk.
Dagelijks loop ik door het bos en word ik getroffen door de schoonheid van de bomen, de uitzichten, het licht en de sfeer. Deze herinneringen neem ik met me mee en thuisgekomen verwerk ik ze in mijn schilderijen zodat ook de toeschouwer gegrepen kan worden door de bijna tastbare betovering van het bos. Ik hoop met mijn werk mensen opnieuw te verbinden met de natuur.

De serie "Het bewaarde bos" is geschilderd op MDF en kastdeurpanelen.

Voor meer info: www.kittyvangageldonk.nl
Atelier: Vijf Eiken 8 Rijen

De schilderijen van Kitty van Gageldonk zijn op hout geschilderde herinneringen aan haar wandelingen in het bos.
 

Ada Krowinkel


 

Bij Schraven Hairstyling exposeert van 20 december 2017 tot 1 februari 2018 Ada Krowinkel.
Kleurrijk en expressief, zo zal het altijd zijn. Geen bewuste keuze maar een manier van werken die bij haar past. Kleuren, vormen die zij ziet, vertaalt zij naar een nieuwe werkelijkheid. Gezichten, vrolijk en absurd maar niet naar het werkelijke leven gemaakt. Het ultieme is als de toeschouwer bij het kijken naar het schilderij zijn eigen werkelijkheid creeert en op deze manier het doek afmaakt.

Voor meer info: www.adakrowinkel.nl
 

Lia de Craen


 

Bij Schraven Hairstyling exposeert van 12 oktober tot 7 december 2017 Lia de Craen.
abstracte schilderijen

Natuur en beweging De natuur is mijn grootste inspiratiebron. Beweging, verandering en vergankelijkheid van de levenscyclus fascineren me. Het leven is, net als de natuur, niet te voorspellen. Het besef dat het oude het nieuwe al in zich heeft is wat ik wil weer geven in mijn kunstwerken. Ik trek regelmatig de natuur in om foto’s te maken van wat me inspireert. Foto’s, maar vaak ook schetsen of kleurenstudies vormen het beeldmateriaal voor een nieuw werk.

Structuur en compositie Bijzondere structuren zijn karakteristiek voor mijn werk . Ik zoek naar verrassende composities en vormen, naar gelaagdheid en weloverwogen kleurgebruik. Met verschillende grondstoffen als cement, pasta, zand of grind modelleer ik op het doek structuren tot de juiste spanning in het werk bereikt is. Met schildertechnieken voeg ik daarna toe of neem weg tot laag na laag het beeld ontstaat dat de abstracte essentie weergeeft van het oorspronkelijke en natuurlijke beeld. De abstracte vertaling van deze beelden vindt u terug in diverse series op mijn website: www.pictum.nl
 

Beppie Wildstrom-Knoop


 

Bij Schraven Hairstyling exposeert van 1 augustus tot 11 oktober 2017 Beppie Wildstrom-Knoop.

Kijk naar de schilderijen en U voelt Uw eigen wereld open gaan.

Vraag vrijblijvend Info. Atelierbezoek op afspraak.

wildstrom-knoop@ziggo.nl
 

Beppie Wildstrom-Knoop


 

Bij Schraven Hairstyling exposeert van 1 juni tot 27 juli 2017 Beppie Wildstrom-Knoop.

De vrolijke schilderijen van Beppie Wildstrom-Knoop zijn impressie en hebben verschillende onderwerpen , geschilderd in diverse technieken. Uitgaande van de realiteit, laat Beppie de vormen los, en laat de aanschouwer langer kijker zodat deze misschien zijn eigen verhaal er in herkent.
 

Natasja Ahout


 

Bij Schraven Hairstyling exposeert van 5 mei tot 31 mei 2017 Natasja Ahout.

Voor meer info: www.natasja-ahout.nl
 

Ton Hermsen


 

Bij Schraven Hairstyling exposeert van 16 maart tot 18 april 2017 Ton Hermsen (+).

Ton, ook wel bekend als Tony, liet een mooi oeuvre achter, waarvan we je op deze tentoonstelling een beetje willen laten proeven, er worden schilderijen tentoongesteld, die speciaal voor deze expositie uit privébezit zijn geleend.
 

Bernadet Rijvers


 

Bij Schraven Hairstyling exposeert van 25 oktober 2016 tot 12 januari 2017 Bernadet Rijvers.

De op de natuur geïnspireerde schilderijen kenmerken zich door het aanwezige licht, het bijzondere kleurgebruik en een karakteristieke levendige sfeer. Het ritme van een bomengroep, een doorkijk en het open ruige landschap zijn favoriete onderwerpen. De toeschouwer wordt als het ware uitgenodigd om de natuur in het schilderij te beleven en te ontdekken.

De werken zijn uitgevoerd in acrylverf, olieverf of een combinatie ervan.

Voor meer info: www.bernadetrijvers.nl
 

Natasja Ahout


 

Bij Schraven Hairstyling exposeert van 18 augustus tot 20 oktober 2016 Natasja Ahout.

"Tijdens mijn verblijf in Frankrijk heb ik de rozentuinen van Lalande Laborie gefotografeerd. Sindsdien zaten er rozen in mijn hoofd en nu uiteindelijk ook op doek."

Voor meer info: www.natasja-ahout.nl
 

Gaston Oeyen


 

Bij Schraven Hairstyling exposeert van 16 Juni tot 18 Augustus de Belgische kunstschilder Gaston Oeyen.

Onder invloed van zijn vrouw die al twee jaar naar de kunstacademie ging, heeft hij voor het eerst een penseel ter hand genomen in 2013. Zijn eerste werken heeft hij laten keuren door Martin Ademola Oluwadiran; een kunstschilder uit Nigeria die directeur is bij perspectief te Hasselt. Onder zijn vleugels is Gaston snel gegroeid en heeft hij veel bijgeleerd. In februari 2014 mocht Oeyen meedoen aan een tentoonstelling, samen met 28 kunstenaars van over de hele wereld. Dit was het begin van de tentoonstellingen;

– Love the ultimate Gift in Hasselt 2014.
– Tentoonstelling C.M. in Cmine in Genk.
– Burnt, but not broken in Hasselt 2015.
– Eigen tentoonstelling in het kunstkerkje van Laak Houthalen 2015.
– Expositie torenwacht vuurtoren Westkapelle Nederland 2015.
– Expositie Talent Houthalen 2015.
– Burnt, but not broken 2 in Hasselt 2016.

Eind 2014 heeft hij kennis gemaakt met olieverf op een workshop bij Peter Van De Borre. En sindsdien gaat zijn liefde hiernaar uit.
 

Marije du Bateau


 

Bij Schraven Hairstyling, Passage Zuidpoort 5, te Breda, exposeert van 18 februari tot 21 april Marije du Bateau
Marije is een Bredase kunstenares en muzikante. Met passie heeft zij in haar schilderijen en muziek een esoterische droomwereld gecreëerd die niet van hier is. In haar kleurrijke schilderijen geeft ze uitdrukking aan verschillende emoties, ervaringen, archetypes. Laat je door de beelden meevoeren en ga mee op droomreis.

www.marijedubateau.nl
 

Sylvia Thijssen


 

Expositie bij Schraven Hairstyling door Sylvia Thijssen.
10 december - 18 februari
'Het gebaar voor boom'
Bij Schraven Hairstyling valt er flink wat te bomen bij de schilderijen van beeldend kunstenaar Sylvia Thijssen. Deze bomen zijn opgezet met groot en klein gebaar, kleurrijk, intens en vol energie. In haar schilderijen zoekt ze naar de beweging tussen actie en rust, van de hectiek van het leven naar de innerlijke rust die natuur kan brengen.

www.sylviathijssen.nl
Atelier: Oosterstraat 88, Breda