Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
 

"Ik heb al ruim 30 jaar ervaring met persoonlijk advies geven over haarwerken." Jean-Pierre Schraven

 

"Al ruim 30 jaar ben ik, met veel enthousiasme, bezig met haarwerken en ben ik ervaren in het kiezen van het juiste haarwerk voor u. U kunt daarbij rekenen op een deskundig en persoonlijk advies, zo nodig binnen zeer korte tijd (binnen 5 werkdagen) na het eerste contact. Mocht het voor u niet mogelijk zijn om naar de salon te komen, kunnen wij een bezoek aan huis regelen. Wees niet bang om eens binnen te lopen of te bellen! Wij helpen u graag vrijblijvend aan informatie en advies. In de meeste gevallen wordt het haarwerk vergoed door uw zorgverzekeraar en kost het u niks." Jean-Pierre Schraven

Als de keuze eenmaal is gemaakt voor het gewenste haarwerk, zal dit besteld worden en zodra het is geleverd nemen wij contact met u op. Als het haarwerk eenmaal in gebruik is, bestaat de mogelijkheid dat wij het haarwerk voor u onderhouden. Door de jarenlange ervaring kunt u rekenen op uitstekende zorg voor uw haarwerk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en onze service?



Enkele tips

- Wacht niet te lang met uitzoeken, u bent bij ons niet verplicht tot aanschaf en het is mogelijk om een haarwerk te reserveren zodat u er rustig over na kunt denken.(min 3 max 6 weken) 
- Vraag familielid, partner of vriendin, te helpen bij de keuze. Het is vaak een emotionele stap en steun van bekenden is dan erg prettig. 
- Wij komen indien u dat wenst bij u thuis of op locatie (ziekenhuis). 
- Confectie kan binnen 24 uur en maatwerk in ongeveer 12 weken geleverd worden.
- Een keuze uit Europees, Synthetisch of gemixt haar.
- Prijzen vanaf € 0,00  (wij zorgen voor de vergoeding)

Zie ook onze leveringsvoorwaarden.

Wij werken middels de Erkenningsregeling ANKO Haarwerk Specialist (AHS) en de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken (SGC). Bent u ontevreden over de behandeling dan kunt u ons altijd daarvan op de hoogte brengen. Uw probleem wordt zo spoedig mogelijk verholpen en opgelost. Veelal kosteloos, afhankelijk van de aard van het probleem en eventuele garantie. Heeft u het gevoel dat uw klacht niet (goed) is opgelost dan kunt u de Geschillencommissie inschakelen. In de salon krijgt u verdere informatie over de geschillenregeling.



Neem vrijblijvend contact met ons op!