"Ik heb al ruim 30 jaar ervaring met persoonlijk advies geven over haarwerken." Jean-Pierre Schraven

 

"Al ruim 30 jaar ben ik, met veel enthousiasme, bezig met haarwerken en ben ik ervaren in het kiezen van het juiste haarwerk voor u. U kunt daarbij rekenen op een deskundig en persoonlijk advies, zo nodig binnen zeer korte tijd (binnen 5 werkdagen) na het eerste contact. Mocht het voor u niet mogelijk zijn om naar de salon te komen, kunnen wij een bezoek aan huis regelen. Wees niet bang om eens binnen te lopen of te bellen! Wij helpen u graag vrijblijvend aan informatie en advies. In de meeste gevallen wordt het haarwerk vergoed door uw zorgverzekeraar en kost het u niks." Jean-Pierre Schraven

Als de keuze eenmaal is gemaakt voor het gewenste haarwerk, zal dit besteld worden en zodra het is geleverd nemen wij contact met u op. Als het haarwerk eenmaal in gebruik is, bestaat de mogelijkheid dat wij het haarwerk voor u onderhouden. Door de jarenlange ervaring kunt u rekenen op uitstekende zorg voor uw haarwerk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en onze service?Enkele tips

- Wacht niet te lang met uitzoeken, u bent bij ons niet verplicht tot aanschaf en het is mogelijk om een haarwerk te reserveren zodat u er rustig over na kunt denken.(min 3 max 6 weken) 
- Vraag familielid, partner of vriendin, te helpen bij de keuze. Het is vaak een emotionele stap en steun van bekenden is dan erg prettig. 
- Wij komen indien u dat wenst bij u thuis of op locatie (ziekenhuis). 
- Confectie kan binnen 24 uur en maatwerk in ongeveer 12 weken geleverd worden.
- Een keuze uit Europees, Synthetisch of gemixt haar.
- Prijzen vanaf € 0,00  (wij zorgen voor de vergoeding)

Zie ook onze leveringsvoorwaarden.

Wij werken middels de Erkenningsregeling ANKO Haarwerk Specialist (AHS) en de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken (SGC). Bent u ontevreden over de behandeling dan kunt u ons altijd daarvan op de hoogte brengen. Uw probleem wordt zo spoedig mogelijk verholpen en opgelost. Veelal kosteloos, afhankelijk van de aard van het probleem en eventuele garantie. Heeft u het gevoel dat uw klacht niet (goed) is opgelost dan kunt u de Geschillencommissie inschakelen. In de salon krijgt u verdere informatie over de geschillenregeling.Neem vrijblijvend contact met ons op!