Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
 

Product
van de
maand


Artistique Beachblonde € 16,95
We kennen het probleem in de zomer bijna allemaal: vaal en vergeeld haar. Deze shampoo corrigeerd de kleur en brengt weer glans aan je haar.

 

Kadus Professional
Styling Gel
vanaf €11,25


Kadus heeft voor iedere coupe het juiste product.
Gel, wax, fiber, mousse of lak. Alle producten hebben ‘n UV filter en zijn ook verzorgend. Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. En vriendelijk voor de huid en het milieu.

 

Kadus Professional
Shampoo


Mild reinigende, beschermende en verzorgende shampoo voor gekleurd haar.
De exclusieve salon formule helpt bij het beschermen van het haar tegen terugloop van de kleur en behoudt langdurig briljante kleuren. Deze beschermende spray conditioneert het gekleurde haar direct. De exclusieve salon formule beschermt gekleurd haar tegen terugloop en UV-stralen en geeft onmiddellijk zichtbare resultaten. Directe glans en sterker en makkelijker te doorkammen haar.
Nu tijdelijk een shampoo gratis bij kleur herhaling binnen 6 weken.

 

Kadus Professional
Selecta Premium


Selecta Premium spoeling €22,50 en verving vanaf €36,00!
Kleur, glans en houdbaarheid zijn de eigenschappen van dit kleurproduct. Ieder seizoen een nieuw pallet aan kleuren om jouw coupe te verfraaien. Producten zijn ook voor thuis onderhoud.

 

Tangle Teezer
Aqua Splash


Gaat je haar ook klitten onder de douche of in bad? De Aqua Splash is dé oplossing (€15,95).
De nieuwste innovatie van Tangle Teezer, een waterbestendige borstel in 4 kleuren. Deze Teezer heeft een ergonomische anti-slip grip en is waterbestendig zodat je hem in het water kunt gebruiken. Net als elke Tangle Teezer is ook dit de perfecte tool om je haar makkelijk en pijnloos te ontklitten. Het maakt niet uit hoe erg je haar in de knoop zit, met de Tangle Teezer Aqua Splash krijg je het er zeer eenvoudig uit! Test het zelf!

 

Mavala
nagellak


Prachtige luxe nagellak voor €5,95!
Mavala is een Zwitsers merk dat al jaren ervaring heeft op het gebied van hand en nagelverzorging. Het merk heeft een heleboel kleuren die ze in kleine potjes verkopen, waardoor de prijs erg aantrekkelijk is! Er is ook een Super Base lak, een Top Coat Fixator en een Minute Quick-Finish om de lak en de kleur langer mooi te houden.

Enthousiast geworden over onze producten?


Maak een afspraak